Joseph A. Floreano Rochester Riverside Convention Center

123 E. Main St., Rochester, NY 14604

Get Directions

Opened My Eyes

The convention opened my eyes to so many possibilities in homeschooling I had never even considered!

— Mrs. Kim Rodgers —

FREE

Thursday Evening (Register at the door)

  • Browse hundreds of exhibitors

$20/family

Friday or Saturday

  • Browse hundreds of exhibitors

$50/family

All Three Days

  • Browse and shop hundreds of exhibitors
  • Choose from hundreds of workshops
  • Attend family-friendly special events
  • Get free bonuses

Detailed Pricing

Register

For special events, each person needs a ticket, including infants and young children. Seating is available on a first-come, first-served basis.

Your special event ticket also grants you access to the after-event for an autograph and photo with the artist.

Attendee Type

Ticket Type

NY

New York Homeschool Convention

Family (parents, children/teens, and grandparents) | One-Day Shopping Pass (either Friday or Saturday)

$20.00

Add to my order

NY

New York Homeschool Convention

Individual | One-Day Shopping Pass (either Friday or Saturday)

$10.00

Add to my order

NY

New York Homeschool Convention

Individual | Full Convention

$65.00 $50.00

Add to my order

NY

New York Homeschool Convention

Family (parents, children/teens, and grandparents) | Full Convention

$75.00 $60.00

Add to my order

Total: $0.00

General Convention Schedule

Thursday

  • 1:30 PM: Registration Desk opens
  • 3:00–3:45 PM: First session begins (45 minutes with a 15-minute transition time)
  • 4:00–5:00 PM: Full sessions begin (60 minutes with a 30-minute transition time)
  • 5:00 PM: Exhibit Hall opens
  • 8:15 PM: Special Event begins
  • 9:00 PM: Exhibit Hall and Registration Desk close

Friday

  • 8:00 AM: Registration opens
  • 8:30 AM: Speaking sessions begin
  • 9:30 AM: Exhibit Hall opens
  • Speaking sessions continue throughout the day:
    • 10:00–11:00 AM
    • 11:30AM–12:30 PM
    • 1:00–2:00 PM
    • 2:30–3:30 PM
    • 4:00–5:00 PM
    • 5:30–6:30 PM
    • 7:00–7:45 PM (shorter session)
  • 8:15 PM:
    • Exhibit Hall and Registration Desk close
    • Special Event begins

Saturday

  • 8:00 AM: Registration Desk opens
  • 8:30–9:15 AM: First session begins (45 minute with a 15-minute transition time)
  • 9:30 AM
    • Exhibit Hall opens
    • Full sessions begin (60 minutes with a 30-minute transition time)
      • 10:00–11:00 AM
      • 11:30AM–12:30 PM
      • 1:00–2:00 PM
      • 2:30–3:30 PM
      • 4:00–5:00 PM
  • 6:00 PM: Exhibit Hall and Registration Desk close
  • 6:15 PM: Special Event begins

More Information

Volunteer

Volunteer for a four-hour shift and get free family tickets!

More Information→

Apply to Speak and Exhibit

More Information→

Hotels

Hotel Scam Alert

Each year, a third-party company claims to be booking rooms on behalf of Great Homeschool Conventions. This is a scam; their rates are $45–70 higher than what GHC has negotiated with area hotels.

We have nothing to do with this company and they do not represent us in any way.

Please book your accommodations through one of the options below to take advantage of our negotiated rates.

Note

We’re still working on the hotel discount codes. Please check back later for a list of participating hotels.